Vendégház Idézet
Arany vonal
Elérhetőség:
Kedves néni vendégháza
Cím:
3263 Domoszló, Sport út 3.
(Korábbi Ságvári E. út)
Telefonszám:
30/364-9829
E-mail:
info@kedvesneni.hu
Adószám:
72789371-1-30
OTP SZÉP kártya logó
MKB SZÉP kártya logó
K&H SZÉP kártya logó
Kedves néni vendégháza Domoszló

Szállásfoglalás információk

Ha Ön kényelmesen, gyorsan, egyszerűen szeretne szállás foglalni akár otthonról, akár a munkahelyéről, akkor a honlapon található űrlap segítségével ezt könnyedén megteheti. Nézzük sorban a lépéseket:

 • Gondolja végig, hogy mely napokat, illetve éjszakákat szeretné eltölteni Kedves néni vendégházában! Ezután nézze át a naptárat az év és a hónap megjelölésével, hogy a kiválasztott éjszakán van-e szabad szálláshely! A naptár szín-jelölései az alábbiak:
  • Zöld: A vendégház az adott éjszakára szabad.
  • Sárga: A vendégház valamely részét az adott éjszakára már lefoglalták.
  • Piros: Az adott éjszakára Kedves néni vendégházában már nem tudunk szállást biztosítani. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szállásadóval telefonon, a további lehetőségek egyeztetése végett.
 • Ha a naptárban rákattint egy napra, akkor a naptár alatt található mezőben olvashatja, hogy ki számára van lefoglalva a szállás a szóban forgó estére. Így ellenőrizeti Ön is például, az online szállásfoglalás után, hogy valóban az Ön neve jelenik meg a kiválasztott részen. Itt figyelheti meg azt is, hogyha a vendégháznak csak a fele van lefoglalva, akkor melyik része szabad. Fontos tudnivalók a foglaláshoz kötődő dátumokról:
  • Mai nap (2018.04.21.): Ettől a naptól kezdődően lehet megtekinteni a vendégház két részére vonatkozó foglalásokat. Korábbi napok nem is jelölhetők ki a naptáron.
  • Foglalás kezdetének első napja (2018.04.24.): Ettől a naptól kezdve lehet lefoglalni a szállást. Ha Önnek a mai, holnapi, vagy holnaputáni nap van szüksége szállásra, akkor kérem, vegye fel a kapcsolatot telefonon a szolgáltatóval!
  • Foglalás utolsó napja (2018.10.21.): Az űrlap segtségével 6 hónapra foglalható előre szállás.
 • A naptár alatt található "Foglalás felvétele" feliratra kattintással előugró űrlap segítségével foglalhatja le a szállást. A regisztráció során megadott adatai már szerepelnek az űrlapon. Ezek mellett megadhatja az email címét, ekkor Ön visszaigazoló levelet fog kapni a foglalásáról, valamint a szolgáltató is automatikusan megkapja elektronikusan ugyanezt a levelet.
  Kötelező megadni a szállásfoglaláshoz a következőket:
  • a foglalás kezdetét és végét (a foglalás vége nem előzheti meg a foglalás kezdetét). A foglalás kezdetén és végén az itt töltött első és utolsó éjszakát értjük. Például, ha Önök 2018.04.26. nap érkeznének és 2018.04.30. nap reggelén utaznának el, akkor a foglalás kezdetének 2018.04.26. -t, míg a foglalás végének 2018.04.29. -t (!) adjanak meg az űrlapon! Meg kell adni továbbá
  • a vendégek számát (1 és 10 között)
  • valamint, hogy melyik házrészt szeretnék lefoglalni.
   • 1-3 fő között: vagy az első vagy a hátsó rész
   • 4-7 fő között: az első részt
   • 7-10 fő között: mindkét részt
 • Lehetőség van ún. kizárólagos foglalásra is. Ez a következőt jelenti: Önnek lehetősége van kérni, hogy kizárólag csak Önök számára legyen fenntartva a ház, vagyis erre az időszakra más foglalást már nem fogadunk el.
  Nézzünk egy példát: Önök egy 4 fős család, szeretnék lefoglalni az első részt (a két szobán a szülők és a gyerekek megosztoznak). Viszont nem szeretnék, ha időközben a hátsó részben más vendégek is lennének, ekkor jelölje be a 'Kizárólagos foglalás' jelölőnégyzetet. Természetesen ekkor nem járhatnak be Önök sem a hátsó részre, viszont más vendég sem lesz Önökkel egy időben a házban.

  (Megjegyzés: az első és a hátsó rész két teljesen különálló részként funkcionál, egyedül az udvar közös. Kérjük, csak akkor tegyen kizárólagos foglalást, ha arra nyomós oka van. Ez Önnek egyébként nem kerül plussz költségébe.)
 • Ha minden adatot megadott, akkor kattintson a 'Rögzít' gombra. Az oldal ellenőrzi, hogy valóban teljes-e a foglalás, amennyiben valamilyen hibát észlel a program, akkor annál a mezőnél egy * jel jelenik meg. Ha az iménti leírást követte a foglalás során, akkor ilyen eset nem fordulhat elő.
  Hibátlan foglalás esetén az oldal regisztrálja az Ön foglalását, a naptárban már láthatja is a változást.

 • Kattintson ide és máris megteheti a foglalását!

Köszönjük a szállásfoglalást!

Kérem, mondja el véleményét a szállásfoglalás űrlapról! Miben lehetne jobb, kényelmesebb, hogy Önök még egyszerűbben tudjanak foglalást rögzíteni Kedves néni vendégházában! Köszönettel: a honlap készítője