Vendégház Idézet
Arany vonal
Elérhetőség:
Kedves néni vendégháza
Cím:
3263 Domoszló, Sport út 3.
(Korábbi Ságvári E. út)
Telefonszám:
30/364-9829
E-mail:
info@kedvesneni.hu
Adószám:
72789371-1-30
OTP SZÉP kártya logó
MKB SZÉP kártya logó
K&H SZÉP kártya logó
Kedves néni vendégháza Domoszló

Szállásfoglalás információk

Ha Ön kényelmesen, gyorsan, egyszerűen szeretne szállás foglalni akár otthonról, akár a munkahelyéről, akkor a honlapon található űrlap segítségével ezt könnyedén megteheti. Nézzük sorban a lépéseket:

 • Gondolja végig, hogy mely napokat, illetve éjszakákat szeretné eltölteni Kedves néni vendégházában! Ezután nézze át a naptárat az év és a hónap megjelölésével, hogy a kiválasztott éjszakán van-e szabad szálláshely! A naptár szín-jelölései az alábbiak:
  • Zöld: A vendégház az adott éjszakára szabad.
  • Sárga: A vendégház valamely részét az adott éjszakára már lefoglalták.
  • Piros: Az adott éjszakára Kedves néni vendégházában már nem tudunk szállást biztosítani. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szállásadóval telefonon, a további lehetőségek egyeztetése végett.
 • Ha a naptárban rákattint egy napra, akkor a naptár alatt található mezőben olvashatja, hogy ki számára van lefoglalva a szállás a szóban forgó estére. Így ellenőrizeti Ön is például, az online szállásfoglalás után, hogy valóban az Ön neve jelenik meg a kiválasztott részen. Itt figyelheti meg azt is, hogyha a vendégháznak csak a fele van lefoglalva, akkor melyik része szabad. Fontos tudnivalók a foglaláshoz kötődő dátumokról:
  • Mai nap (2/27/2021): Ettől a naptól kezdődően lehet megtekinteni a vendégház két részére vonatkozó foglalásokat. Korábbi napok nem is jelölhetők ki a naptáron.
  • Foglalás kezdetének első napja (3/2/2021): Ettől a naptól kezdve lehet lefoglalni a szállást. Ha Önnek a mai, holnapi, vagy holnaputáni nap van szüksége szállásra, akkor kérem, vegye fel a kapcsolatot telefonon a szolgáltatóval!
  • Foglalás utolsó napja (8/27/2021): Az űrlap segtségével 6 hónapra foglalható előre szállás.

Köszönjük a szállásfoglalást!

Kérem, mondja el véleményét a szállásfoglalás űrlapról! Miben lehetne jobb, kényelmesebb, hogy Önök még egyszerűbben tudjanak foglalást rögzíteni Kedves néni vendégházában! Köszönettel: a honlap készítője