Vendégház Idézet
Arany vonal
Elérhetőség:
Kedves néni vendégháza
Cím:
3263 Domoszló, Sport út 3.
(Korábbi Ságvári E. út)
Telefonszám:
30/364-9829
E-mail:
info@kedvesneni.hu
Adószám:
72789371-1-30
OTP SZÉP kártya logó
MKB SZÉP kártya logó
K&H SZÉP kártya logó
Kedves néni vendégháza Domoszló

Kedves néni vendégkönyve

Az alábbiakban olvashatják korábbi vendégeink, barátaink megjegyzését a vendégházunkkal kapcsolatban. Ha Önök is kellemes napokat töltöttek el vendégházunkban, írják meg véleményüket itt, a honlapon is.

Langham Keithné - Monday, November 15, 2010

Szóval nagyon szép hosszú hétvégénk volt., amihez nagyban hozzájárult a gyönyörűen felújitott ház és a kedves vendéglátás is. Csak ajánlani tudjuk. Jól jár ki erre jár.

Lukovszki Viktor - Thursday, October 4, 2007

Kedves Vendégeink!

Örömmel tudatjuk a nagyközönséggel, hogy 2007 augusztus 1-jén megnyílt Kedves Néni Vendégháza Domoszlón.

2007. novemberében emellett elindult a www.kedvesneni.hu honlap is, amellyel Önök kényelmesen, otthonról foglalhatnak szállást a vendégházban.

Kérjük Önöket, osszák meg tapasztalataikat az itt töltött idővel kapcsolatban másokkal is, hogy mindenki betekintést nyerjen a vendégház által nyújtott szolgáltatásokba.

Amennyiben a honlappal kapcsolatos észrevételük van, azt email-ben nekem küldjék a lukovszki.viktor kukac gmail pont com címre.

Tisztelettel

Lukovszki Viktor

Hajdufi Péter - Wednesday, January 2, 2008
Köszönjük a kedves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek szívesen ajánljuk a vendégházat!
Gyurkó Péter - Saturday, January 12, 2008

Hali-Gali!

Gratulálok fődijeimnek, kollegáimnak, és szomszédaimnak és a barátaimnak az egészhez. Magához a házhoz, az ahhoz vezető  rögöcskés ulicskához. A honlaphoz szint úgy, mert igen fajin lett.

Krizsóné Kriszta - Wednesday, February 20, 2008

Én is jártam a Kedves néni vendégházban.Gyönyörűen felújítva várja vendégeit.Látszik,sokat dolgoztak érte.

A jelenlegi háziasszony szintén "kedves néni".Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a kis "béke szigetét" !!

Kriszta

Nyerges András - Sunday, May 11, 2008

Üdvözlet mindenkinek!

Talán eddigi életünk legszebb napjait töltöttük Domoszlón és természetesen a környéken. Az egész család nagyon élvezte a közös "nyaralást" május leghosszabb hétvégéjén. Aki nem ismeri a környéket érdemes alaposan körüljárnia, sok csodát láthat! Túrázás, a siroki vár, Parád, Markazi Falunapok, Eger, Mátrafüred stb. csak egy pár lehetőség a sok közül. A gyerekek még mindig sokat emlegetik a kirándulásunkat. A tiszta levegő, a kamionok és dugók nélküli csend, nyugalom megéri! Köszönjük a vendéglátást, a csodálatos szállás külön élmény volt a gyerekeknek és egy nekünk felnőtteknek is, visszahozott egy kicsit elmúlt gyerekkori élményeinkből.

Pesztenlehrer Zsolt - Monday, November 9, 2009

Kedves Háziak!

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a kedves vendéglátást ebben a kis "ékszerdobozban", nagyon jól éreztük magunkat és mindenkinek jószívvel ajánljuk Domoszlót és  a "kedves néni" vendégházat.

Jó egészséget, üdvözlettel:

Nóra és Zsolt

Dévay Valter és Ági - Friday, April 9, 2010

Kedves Mindenki!

Egy remek hétvégét sikerült eltöltenünk Domoszlón és környékén. Van itt minden amit csak kívánhatunk. Lehet kirándulni, bort kóstolni, lovagolni vagy csak egyszerűen élvezni a falusi csendet és nyugalmat. Egy roppant kellemes kis vendégházban szálltunk meg méghozzá a Kedves Néni Vendégházában. Csendes kis utcában, de azért nem messze a falu központjától közel a bolthoz van ez a hangulatos kis ház. Szépen és igényesen berendezett kis parasztház amely minden igényt kielégít. Roppant jól éreztük magunkat, amiben nagy szerepet játszott ez a remek szállás és a Kedves Néni vendégszeretete!

Köszönjük!

Lászlóné Szabó Edit - Sunday, July 29, 2012

Tartalmas, élményekben gazdag napokat töltöttünk el a Mátrában, ehhez szükség volt családunknak egy kényelmes, "vendégszerető" szálláshelyre. A Kedves Néni Vendégház pont ilyen volt. Tetszett az is, hogy a ház a település központjában található. Köszönjük!

László József és Lászlóné Szabó Edit

Örülök, hogy a csodálatos Mátrában töltött napjaimat egy ilyen KLASSZ házban és faluban tölthettem! Finom Pizza, csodálatos  utca, kedves emberek.
Kényelmes ágyak, otthonos ház, szép régiségek, és szuper udvar szabadtéri pihenővel. Aki szépet akar látni, ide jöjjön!

László Lilla (10 éves)

Perkáta, 2012. július 29.

Kis Zoltán - Sunday, October 7, 2012

Nagyon kedves volt a vendéglátás amikor ott jártunk. Egy Gázszerelő

Katonka Antónia - Sunday, June 15, 2014

Kedves Olvasók!

2014 Pünkösdén,szerettem volna a vàros zajàtól messze a pàrommal a Màtràban eltölteni! Azt gondolom egy igényes weboldal nagyon sok mindent elàrul, a megbìzható vendegül làtàsról nem is beszélve! Ha utam a Màtràba vezet, biztos a Kedves néni vendéghàzàban fogok megszàllni.

Fodor Katalin - Saturday, August 23, 2014

3 napot töltöttünk a szálláson. Kedves vendéglátás, tisztaság várt bennünket :)

A kiskutyám is nagyon élvezte a kert nyújtotta szabadságot. Ha legközelebb a közelbe megyünk horgászni, még biztosan igénybe vesszük a vendégszeretetet. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

Köszönjük :) Kata és Gyula